Bolygó nyitott műhely

Esemény időpontja: kedd délutánonként

Kedd délutánonként kitárja kapuit a Bolygó műhelye. Ha van egy ötleted, amit megfelelő tér és/vagy eszközök hiányában még nem sikerült létrehoznod, akkor jelentkezz, és nálunk megvalósíthatod. Az alapanyagokról alapvetően neked kell gondoskodnod, de minden másban remélhetőleg tudunk segíteni. Bizonyos projektek megvalósítását ugyanakkor a Youth Project Fund keretében anyagilag is tudjuk támogatni.

Kizárólag olyan projekteket tudunk befogadni, amikben a kezdeményezők között van 15 és 25 év közötti, továbbá valamilyen módon kapcsolódik környezetvédelemhez vagy aktivizmushoz. Konkrétan annak örülünk leginkább, ha az alábbi lehetőségek közül legalább az egyik ráillik arra, amit szeretnél csinálni:

  • Javíts meg valamit (pl.: bútort, stb.)
  • Használj újra alapanyagként vagy alkatrészként egyébként haszontalan dolgokat (pl.: karton csomagolást, törött gördeszkát, stb.)
  • Válts ki egy környezetterhelő dolgot egy környezetbarátabbal (pl.: vászontasak, konyhai komposztáló, stb.)
  • Tedd szebbé és kellemesebbé a világot, akár más fajok számára is (pl.: denevérodú, köztéri bútor, publikus művészeti alkotás, stb.)
  • Érj el nagyobb változást (pl.: transzparens tüntetéshez, kellék egy akcióhoz, stb.)
  • Vonj be egy közösséget az alkotási folyamatba és/vagy az elkészült tárgy(ak) használatába

A Bolygóban természetesen nem csak tárgyakat lehet létrehozni, ha egy eseményt szeretnél szervezni, csoportodnak keresel találkozóhelyet vagy egészen más jellegű projektet szeretnél megvalósítani a segítségünkkel, akkor az [email protected] ímélcímen keress minket. Ha a nyitott műhellyel kapcsolatban merült fel benned kérdés, akkor írj a [email protected] címre.

Scroll to Top