Csereprogramot hirdetünk Yerevanban, Örményországban: Kapcsolódj, inspirálj, cselekedj!

A Bolygó a Planet One nemzetközi projekt keretein belül jött létre, mely projekten keresztül 6 országban nyíltak zöld közösségi terek fiataloknak!

A Planet One globális projekt részeként most meghirdetjük a jelentkezést egy csereprogramra Yerevanban, Örményországban, 2024. augusztus 12-16. között!

A programon mind a 6 ország közösségi tereiből, Örményországból, Kamerunból, Magyarországról, Kenyából, Dél-Afrikából és Svédországból érkeznek majd fiatalok, hogy tapasztalatot és tudást cseréljenek, és ösztönözzék egymást egy zöldebb és igazságosabb világ elérésére!

A csere célja, hogy segítse a kitalálását és fejlesztését azoknak a fiatalok által vezetett, környezet- és klímaváltozással kapcsolatos kezdeményezéseknek, amelyeket a résztvevő fiatalok a látogatást követően megvalósíthatnak. A kezdeményezés megvalósítása történhet lokálisan vagy globálisan (online), illetve közösen vagy egyéni projektek formájában.

Jelentkezz, ha:

  • Voltál már Bolygós programon;
  • 18-25 éves vagy;
  • Folyékonyan beszélsz angolul;
  • Elérhető vagy a cserelátogatás időpontjain plusz utazási napokon: augusztus 12-16;
  • Szívesen megvalósítanál egy fiatalok által vezetett kezdeményezést/projektet.

A cserelátogatással kapcsolatos összes költséget mi fedezzük! (utazás, szállás és étkezés).

Ha szeretnél résztvenni a csereprogramon, jelentkezz március 19-ig! Kérdés esetén pedig keress minket az [email protected] email címen!

A jelentkezés 2024. máricus 20. 23:59-kor lezárult.

Scroll to Top