Klíma és szorongás| Művészeti foglalkozás

Esemény időpontja: 2024. április 9. 18:00:00

Milyen következményei lesznek a klímaváltozásnak? Eleget teszek a változásért? Mi az én szerepem ebben? És miért tölt el mindez engem szorongással?

Bárki aki foglalkozott már a jelenlegi környezetünket sújtó problémákkal könnyen találkozhatott nehéz érzésekkel, ilyen ezek közül a klímaszorongás is. Hisz sokszor már a téma hallatán tehetetlennek, dühösnek vagy egész egyszerűen fáradnak érezhetjük magunkat.

Szeretnénk az alkotáson keresztül közösen beszélgetni a felelősségi köreinkről, határainkról természethez, aktivizmushoz fűződő viszonyunkról.

✎ Ezért várunk mindenkit önismereti alkotó workshopunkra ahol művészeti technikákat vegyítve dolgozunk fel identitásunkkal kapcsolatos kérdéseket. Megpróbáljuk formálni a vizuális nyelvünket – a képek és motívumok segítségével talán egy teljesebb képet kapunk arról, mi is lakozik bennünk.

Intuitív alkotásra invitálunk, ahol új módszerek segítségével gyakorolhatod az önreflexiót, a kritikus gondolkodást és a kapcsolódást.

Jó ha tudod: 🎨
Festéket, ceruzát és további eszközöket biztosítunk. Amennyiben van bármi, amivel szívesen alkotnál, mindenképp hozd magaddal.

A feladatok nem a rajzkészségeken alapulnak, az ember alapvető kreativitására épít.

✎ Fontos: a workshopok nem terápiás foglalkozások! Az önismereti workshop egy közösségi kezdeményezés, ahol művészeti eszközökkel igyekszünk megismerni magunkat, feldolgozni érzéseinket.

Scroll to Top