Podcast képzés 15-25 év közötti fiataloknak

Olyan 15 és 25 év közötti fiatal vagy, akiben már régóta érik a gondolat, hogy kipróbálná magát podcast műsorvezetőként? Most a Greenpeace és a Bolygó közös képzésén megkaphatod azt a tudást, amivel gond nélkül odaülhetsz majd a mikrofonok mögé. Mi már alig várjuk, hogy meghallgassuk az első podcastedet!

A képzés két alkalomból fog állni:

  • Az első alkalommal egy kommunikációs képzést adunk az elméleti alapokról, illetve kipróbálhatod magadat egy mikrofon előtt is egy szituációs gyakorlatban. Ezt az alkalmat Varró Szilvia és Hantó Fruzsina kommunikációs szakemberek tartják majd.
  • A második alkalom három modulból áll össze: először is kapsz tőlünk egy erős zöld alapot, hogy minél otthonosabban mozoghass a környezet- és természetvédelemben. Emellett megtanítunk arra, hogy hogyan használhatod a podcast gyártásához szükséges eszközöket, és bemutatjuk, hogy mi hogyan működik. Erre a napra elhívtunk egy tapasztalt podcastest is, aki tippeket ad majd arról, hogy neki milyen best practice-i vannak a podcast gyártásban. Ez a podcastes Tóth Jakab lesz a Partizántól.

A képzésünket elvégző emberek, előre egyeztetve, ingyenesen használhatják az eszközeinket, és podcasteket rögzíthetnek a Bolygóban. Azt is megígérhetjük, hogy ott leszünk melletted az első podcasted elkészítésekor, mind technikai támogatást biztosítunk, mind a tartalommal kapcsolatban is kapsz majd tőlünk visszajelzést.

A jelentkezésnek feltétele, hogy a képzés elvégzése után fél éven belül készíts legalább három adást, és ezek közül az egyik valamilyen módon a fenntarthatóság témájával foglalkozzon. Azt, hogy milyen szemszögből nyúlsz ehhez a témához, teljesen rád bízzuk ;).

A jelentkezési határidő a képzésre: április 21.

Április 26-ig értesítjük azokat, akiket kiválasztottunk a képzésen való részvételre.

A képzés időpontja: május 11-12. 10:00-18:00 (mindkét nap).

 

A jelentkezéshez kérjük, töltsd ki az alábbi formot:

Név(Kötelező)
Vettél már részt korábban Bolygós programon?(Kötelező)
Dobd a fájlt ide, vagy
Engedélyezett fájl típusok: mp4, mpg, avi, mov, doc, docx, pdf, odt, txt., Max. file size: 200 MB, Max. files: 1.
    Adatkezelés(Kötelező)
    Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
    Scroll to Top