Podcast képzés 15-25 év közötti fiataloknak

Olyan 15 és 25 év közötti fiatal vagy, akiben már régóta érik a gondolat, hogy kipróbálná magát podcast műsorvezetőként? Most a Greenpeace és a Bolygó közös képzésén megkaphatod azt a tudást, amivel gond nélkül odaülhetsz majd a mikrofonok mögé. Mi már alig várjuk, hogy meghallgassuk az első podcastedet!

A képzés két alkalomból fog állni:

  • Az első alkalommal egy kommunikációs képzést adunk az elméleti alapokról, illetve kipróbálhatod magadat egy mikrofon előtt is egy szituációs gyakorlatban. Ezt az alkalmat Varró Szilvia és Hantó Fruzsina kommunikációs szakemberek tartják majd.
  • A második alkalom két modulból áll össze: egyrészt megtanítunk arra, hogy hogyan használhatod a podcast gyártásához szükséges eszközöket, és bemutatjuk, hogy mi hogyan működik. Másrészt elhívtunk egy tapasztalt podcastest, aki tippeket ad majd arról, hogy neki milyen best practice-i vannak a podcast gyártásban. Ez a podcastes Tóth Jakab lesz a Partizántól.

A képzésünket elvégző embereket előre egyeztetve használhatják az eszközeinket, és podcasteket rögzíthetnek a Bolygóban. Ezt a lehetőséget viszont csak azoknak biztosítjuk, akik a két képzési alkalmon végig részt vettek.

A jelentkezésnek nem feltétele, de előnyt jelent, ha valaki zöld témában szeretne majd podcastet indítani. Akik nem kifejezetten zöld témával foglalkoznának a podcastjükben, a stúdiónk használatához feltétel, hogy az első öt adás egyikében jelenjen meg a fenntarthatóság témája.

A jelentkezési határidő a képzésre: október 24.

Október 27-ig értesítjük azokat, akiket kiválasztottunk a képzésen való részvételre.

A képzés időpontjai: november 4. és november 18. délutánok.

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi formot:

Scroll to Top